Aller au contenu. | Aller à la navigation

  • Banner.jpg

  • slider-01.jpg

  • Banner2.jpg

Vous êtes ici : Accueil Wandelen
informer.gif

les découvertes de comblain

comblaintv
 

 

Contactez-nous

       Commune
       de Comblain-au-Pont
 adresse Place Leblanc, 13
       4170 Comblain-au-Pont
 telephone.gif 04/369 99 99
 fax.gif 04/369 99 92
 email.gif Courriel - Contact

 

Wandelen in Comblain

In Comblain vindt u een uitgebreid netwerk aan gemarkeerde wandelingen voor zowel een (half) dagje uit, als wel voor de geoefende lange-afstandwandelaar.

Zowel op de ‘RAVeL de l'Ourthe’ (wandel- en fietspad langs de rivier) als de paden van de grande randonnée (GR), ontdekt u al wandelend, fietsend of te paard gemakkelijk het adembenemende landschap en de vele atracties in onze omgeving.
 
De VVV heeft 13 wandelroutes uitgezet en geeft een topografische wandelkaart uit, alsmede  13 folders met aparte routes die u de route wijzen en informere over hetgeen u onderweg tegenkomt.

Vanaf het dorpsplein, de  place Leblanc, nodigt de  Découvertes de Comblain  u uit om  het in België unieke Sentier géologique/ Geologisch wandelpad te volgen (gratis). De route is geheel voorzien van informatiepanelen die u wegwijs maken in het indrukwekkende landschap.

Het hele jaar door kunt u (op reservering) ook de elnemen aan  de Natuurwandelingen met gids die door de Decouvertes de Comblain worden georganiseerd. Een Vlaams-sprekende gids is beschikbaar indien u dit vooraf aangeeft.

In de zomermaanden organiseren zijn ook nachtelijke wandelingen, waarbij u op zoek gaat naar de wereldberoemde vleermuizen van Comblain au Pont.

Fiets- en mountainbikeliefhebbers komen uiteindelijk geheel aan hun trekken met de uitgezette ATB-routes van de VVV of  de geologische  route langs de Ourthe uit het gidsje Balades géo-cyclistes van Camille Ek (op reservering in het seizoen/Franstalig).

Alle bewegwijzerde wandelingen hier online (texten in het frans)

 

Actions sur le document
« Février 2023 »
Février
LuMaMeJeVeSaDi
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
epn.jpg

 

facebookpartage.png twitter.jpg


 

Optimisé pour

firefox.png